Δρόμοι Ζωής: Μουσική και γευστική… πεζοπορία!!

Η πορεία… εύκολη, συμπεριλαμβάνει αρχαία ακρόπολη, μπόλικη θέα και μοναστήρι του 1200μχ.Ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει, παραδοσιακό ρακοκάζανο στο Καστέλλι, όπουθα γνωρίσουμε τα μυστικά της απόσταξης από τους μάστορες του είδους και θα γευθούμε το … αποτέλεσμα !!!Τα εδέσματα απ΄τον ξυλόφουρνο που θα γευθούμε, θα αναπληρώσουν ότι τυχόν χάσαμε στην πεζοπορία και ότι θα χάσουμε… στη μουσικοχορευτική συνέχεια που θα ακολουθήσει αμέσως μετά, με κυρίαρχες τάσεις τη disco (για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι) και τις λαϊκές πινελιές (για να ξεφαντώνουν όλοι). Ελεύθερος χρόνος ΔΕΝ θα υπάρχει !!ή θα τρώμε ή θα χορεύουμε !! Ώρες πορείας 2:30 Β.Δ. 1 Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 09:00 (για όσους πεζοπορήσουν) και στις 12:00 για όσους έρθουν κατευθείαν με τα Λεωφορεία μας ή το αυτοκίνητο τους στο καζάνι, Κυριακή 17/12/2023 (να έχετε διαθέσιμο οδηγό που Δεν θα πιει. ΔΕΝ πίνουμε και οδηγούμε). *** Σημειώστε ότι για να αποφευχθεί το … μποτιλιάρισμα από την κοσμοσυρροή που αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο, φέτος θα λειτουργήσει απαρέγκλιτα, κράτηση θέσεων και θα περιορισθεί ο αριθμός των συμμετοχών (έγινε και στο προηγούμενο καζάνι). Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.
Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ. Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.
Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί